Jūsų pirkinių krepšelis tuščias.
Pirkti telefonu +370 657 62 192
Nemokamas pristatymas nuo 59 Eur per 1 d.d.
Saldumynai
2016-03-02 13:45:39
Baltasis šokoladas
- Baltasis šokoladas yra šokolado darinys. Jis dažniausiai susideda iš kakavos sviesto, cukraus ir pieno sausųjų medžiagų ir pasižymi šviesiai geltona spalva. Gamybos proceso metu, tamsios spalvos kietosios medžiagos iš kakavos pupelių, yra atskiriamos nuo savo riebalų, todėl ir jis tampa šviesios spalvos.
Baltasis šokoladas
Baltasis šokoladas
2016-03-02 13:44:23
Irisas
- Irisas yra saldainis pagamintas karamelizuojant cukrų kartu su sviestu, o kartais miltais. Mišinys kaitinamas tol, kol jo temperatūra pasiekia kietąjį plyšio etapą 149 ° C iki 154 ° C. Irisas kartais yra sumaišomas su riešutais ar razinomis. Dėl savo skonio ir aromato jis yra pamėgtas daugelio smaližių bei parfumerijos meistrų kvepalų gamyboje.
Irisai
2016-03-02 13:42:18
Cukrus
- Cukrus yra saldus maisto produktas, kuris yra naudojamas beveik visuose maisto gaminiuose, be parfumerijoje kaip kvepalų ingridientas. Jis yra angliavandenis, sudarytas iš anglies, vandenilio ir deguonies.
Cukrus
2016-03-02 13:40:59
Spraginti kukurūzai
- Spraginti kukurūzai, taip pat žinomi kaip spragėsiai, yra užkandis, kuris gaminamas kaitinant kukuruzų burbuoles.
Spraginti kukurūzai
2016-03-02 13:39:52
Panakota (Panna Cotta)
- Panna Cotta yra populiarus Itališkas desertas, pagamintas iš grietinėlės, pieno, cukraus ir želatinos.
Panna Cotta
2016-03-02 13:38:22
Nuga
- Nuga yra konditerijos gaminys kilęs iš Prancūzijos. Jis gaminamas iš plaktų kiaušinio baltymų, medaus ar cukraus, migdolų, o kartais ir vaisių.
Nuga
2016-03-02 13:34:35
Oriniai pyragaičiai (Meringues)
- Oriniai pyragaičiai yra desertai kilę iš Šveicarijos ir Prancūzijos. Jie yra pagaminti iš plaktų kiaušinių baltymų, cukraus ir yra dažnai aromatizuoti vanilės, migdolų ar kokoso ekstraktų. Pyragaičiai yra saldūss, lengvi, dažnai yra labai minkšti. Jie turi ypatingai saldų aromatą, kuris šiek tiek primena karamelės kvapą, todėl šis kvepalų ingridientas yra ganėtinai populiarus.
Oriniai pyragaičiai
2016-03-02 13:32:39
Marcipanas
-
Marcipanas yra saldumynas, kuris susideda iš cukraus ar medaus ir migdolų miltų. Marcipanas išsiskiria savo stipriu migdolų aromatu ir jis yra dažnai naudojamas kaip šokolado ir bandelių įdaras, torto ir kvepalų ingredientas.
Marcipanas
2016-03-02 13:30:01
Zefyrai
- Zefyrai yra gaminami iš cukraus, kukurūzų sirupo, vandens, želatinos, vanilės, ir kartais į juos yra įdedama maistinių dažų. Jie yra labiausiai vartojami kaip delikatesas, ypač Šiaurės Amerikoje, kur jie yra kaitinami virš laužo ugnies stovyklaujant. Kvepalų ingridientas yra saldus ir jam yra sunku atsispirti, todėl parfumerijos meistrai jį yra ypatingai pamėgę.
Zefyrai
2016-03-02 13:27:10
Cukruoti kaštonai
- Cukruoti kaštonai yra gaminami iš kaštonų ir cukraus sirupo. Šis saldumynas yra kilęs iš pietų Prancūzijos ir šiaurės Italijos, o jis išrastas netrukus po to, kai kryžiuočiai pirmą kartą atgabeno cukraus į Europą. Jie turi labai subtilų saldžios medienos aromatą.
Cukruoti kaštonai
2016-03-02 13:25:15
Marmeladas
-
Marmeladas yra pagardas gaminamas iš vaisių, vaisių sulčių, vaisių žievelės, vandens ir cukraus. Marmeladas įmanoma pagaminti iš įvairių vaisių, tačiau jis dažniausiai gaminamas iš citrinų, greipfrutų, mandarinų, saldžiųjų apelsinų, bergamočių ir kitų citrusinių vaisių. Marmeladas greičiausiai kilęs iš senovės Graikijos. Jis turi saldų vaisinį aromatą.
Marmeladas
2016-03-02 13:24:20
Klevų sirupas
- Klevų sirupas yra pagamintas iš cukruotos klevų sulos. Ji yra skystos konsistencijos, tačiau ji tampa panašia į sirupą, kai iš jos yra išgarinamas vandens perteklius. Klevų sirupas yra valgomas su blynais, skrudinta duona, avižiniai dribsniais, vafliais ir košėmis. Ji taip pat naudojama kaip kvapioji medžiaga arba kaip kepimo ingredientas.
Klevų sirupas
2016-03-02 13:22:53
Prancūziški Sausainiai (Macarons)
- Macarons yra sausainiai, kurių konsistencijos gali skirtis. Pagrindiniai ingredientai gaminant “macarons” yra cukrus, migdolai, kiaušinių baltymai, kokosai ir riešutų. Yra daug įvairių rūšių “macarons”, bet originaliu laikomas migdolų morengas su traškia plutele ir minkštu vidumi. Manoma, kad jie yra kilę iš Italijos vienuolynų XVI – ame amžiuje.
Prancūziški sausainiai
2016-03-02 13:21:16
Meduoliai
- Meduoliai yra saldus maisto produktas, pagardintas imbieru ir medumi. Jie taip pat gali būti pagardinti įvairiausiais įdarais, glajais ar šokoladu. Meduoliai ypatingai populiarūs adventiniu laikotarpiu.
Meduolis
2016-03-02 13:19:53
Juodasis šokoladas
- Juodasis šokoladas gaminamas pridedant riebalų ir cukraus į kakavą. Jis yra pusiau saldus ir turi savitą karčiai saldų skonį. Tamsus šokoladas yra taip pat labai maistingas ir jame yra antioksidantų. Jo aromatas yra saldus ir gilus su aštrumo užuominomis.
Juodasis šokoladas
2016-03-02 13:18:37
Kremas
- Kremas yra desertas pagamintas iš pieno ir kiaušinių kaip pagrindinių sudedamųjų dalių. Priklausomai nuo kitų ingridientų kremas gali būti patiekiamas vienas, kaip įdaras arba kaip padažas.
Kremas
2016-03-02 13:17:31
Keksas
- Keksas yra nedidelis tortas vienam asmeniui. Keksiukai yra kepami mažame puodelyje, o jo viršus yra užglaistomas glajumi, užbarstomas riešutais ar vaisiais.
Keksas
2016-03-02 13:16:05
Raguolis (Croissant)
- Raguolis ( Croissant) yra prancūziška sviestinė bandelė, kuri yra labai populiari visame pasaulyje. Ji yra pusmėnulio formos ir dažniausiai patiekama ant pusryčių stalo su kava ar arbata.
Raguolis
Puslapis:
- 1
- 2
-